abonnement_algemeen

Wij vragen je om wanneer je dat nog niet hebt gedaan een afspraak te maken via info@kleistad.nl voor een introductie in het atelier.

Na de drie maanden van het “start abonnement” gaat je abonnement automatisch over in een maandelijks abonnement van € [abonnement_maandgeld]. Je wordt verzocht hiervoor een machtiging af te geven voor een maandelijkse automatische incasso.

Abonnementen kun je zelf via de website beheren. Op de website van Kleistad is een account voor je aangemaakt. Hiermee heb je toegang tot de pagina voor leden.
Je kunt een wachtwoord aanvragen door bij inloggen je emailadres (dat je gebruikt hebt voor de aanmelding) als gebruikersnaam in te vullen. Onder het inlogveld geef je aan dat je  het wachtwoord bent vergeten. Je krijgt dan per email de instructie hoe je een zelf gekozen wachtwoord kan instellen.

Wanneer je bent ingelogd op de website kun je:

Een werkplek reserveren (verplicht om te kunnen werken in het atelier)
Je persoonlijke gegevens wijzigen
Je stooksaldo opwaarderen en je stookoverzicht bekijken
Je abonnement beheren, hier kun je onder andere:
wisselen van abonnement (beperkt/onbeperkt)
extra kastruimte aanvragen,
het abonnement tijdelijk pauzeren voor bijv. een vakantie.
Het abonnement beëindigen
De betaalwijze aanpassen

Alle wijzigingen op het abonnement gaan in op de eerste van de eerstvolgende maand met uitzondering van het beëindigen van het abonnement na de startperiode.

Bij het opzeggen van je abonnement graag je kast direct leegruimen. Bij het later opnieuw starten van een abonnement geldt weer de startperiode van drie maanden.

Voorwaarden
Na de start van het abonnement is geen restitutie van het abonnementsgeld over de eerste drie maanden mogelijk.
Gebruikers van Kleistad houden zich op de hoogte van de algemene voorwaarden en huisregels van Kleistad. De laatste versie van de algemene voorwaarden en huisregels is via de website van Kleistad in te zien.
Gebruikers van het atelier zorgen voor een goed gebruik van het atelier en het omgaan met de gereedschappen, materialen en eventuele schadelijke stoffen. Stichting Kleistad is niet aansprakelijk voor onzorgvuldig gebruik van het atelier door de gebruikers.

We wensen je een inspirerende tijd bij Kleistad.