kleistad_email_abonnement_algemeen

Wij vragen je om wanneer je dat nog niet hebt gedaan een afspraak te maken via info@kleistad.nl voor een introductie in het atelier.

Na de drie maanden van het “start abonnement” gaat je abonnement automatisch over in een maandelijks abonnement van € [abonnement_maandgeld]. Je abonnement kun je na het start abonnement maandelijks opzeggen.

Opzeggen moet altijd via de email info@kleistad.nl worden gedaan.

Op de website van Kleistad is een account voor je aangemaakt. Hiermee heb je toegang tot de pagina voor leden.
Je kunt een wachtwoord aanvragen door bij inloggen [loginnaam] of je emailadres (dat je gebruikt hebt voor de aanmelding) als gebruikersnaam in te vullen. Onder het inlogveld geef je aan dat je  het wachtwoord bent vergeten. Je krijgt dan per email de instructie hoe je een zelf gekozen wachtwoord kan instellen.

Voorwaarden
Na de start van het abonnement is geen restitutie van het abonnementsgeld over de eerste drie maanden mogelijk.
Gebruikers van Kleistad houden zich op de hoogte van de algemene voorwaarden en huisregels van Kleistad. De laatste versie van de algemene voorwaarden en huisregels is via de website van Kleistad in te zien.
Gebruikers van het atelier zorgen voor een goed gebruik van het atelier en het omgaan met de gereedschappen, materialen en eventuele schadelijke stoffen. Stichting Kleistad is niet aansprakelijk voor onzorgvuldig gebruik van het atelier door de gebruikers.

We wensen je een inspirerende tijd bij Kleistad.