KGG 114 vuurrood

keramiek recept : Poederglazuur KGG 114 aangemaakt met pehatine om te kunnen kwasten.
voor 1020-1080 graden
op foto aangebracht met kwast. De glazuur geeft een altijd weer verrassend resultaat. Binnen gegoten met MG130
Dit glazuur druipt erg. Zorg er voor dat er een brede rand zonder glazuur onder is en zet op zand, een biscuit gebakken plaatje of oude ovenplaat.
Glazuur staat aangemaakt in het atelier van Kleistad voor gebruik door cursisten

Gebruikte klei: G&S 254

{“kenmerk”:”Poederglazuur KGG 114 aangemaakt met pehatine om te kunnen kwasten.\r\nvoor 1020-1080 graden\r\nop foto aangebracht met kwast. De glazuur geeft een altijd weer verrassend resultaat. Binnen gegoten met MG130 \r\nDit glazuur druipt erg. Zorg er voor dat er een brede rand zonder glazuur onder is en zet op zand, een biscuit gebakken plaatje of oude ovenplaat.\r\nGlazuur staat aangemaakt in het atelier van Kleistad voor gebruik door cursisten\r\n\r\nGebruikte klei: G&S 254″,”herkomst”:””,”stookschema”:”1020 Biscuit\r\n1060 Gladbrand”,”basis”:[{“component”:”KGG 114″,”gewicht”:100}],”toevoeging”:[],”foto”:”https:\/\/www.kleistad.nl\/wp\/wp-content\/uploads\/2018\/05\/25-04-18_0146-Small.jpg”}

KGG112 Apfelsine

keramiek recept : Poederglazuur KGG 112 Apfelsine aangemaakt met pehatine om te kunnen kwasten.
voor 1020-1080 graden
op foto aangebracht met kwast. De glazuur trekt erg op en geeft een altijd weer verrassend resultaat.
Binnen gegoten met MG130
Dit glazuur druipt erg. Zorg voor een brede rand zonderglazuur onder en zet op zand of op een biscuit gebakken plaatje of oude ovenplaat.
Glazuur staat aangemaakt in het atelier van kleistad voor gebruik door cursisten
klei G&S 254

{“kenmerk”:”Poederglazuur KGG 112 Apfelsine aangemaakt met pehatine om te kunnen kwasten.\r\nvoor 1020-1080 graden\r\nop foto aangebracht met kwast. De glazuur trekt erg op en geeft een altijd weer verrassend resultaat.\r\nBinnen gegoten met MG130 \r\nDit glazuur druipt erg. Zorg voor een brede rand zonderglazuur onder en zet op zand of op een biscuit gebakken plaatje of oude ovenplaat.\r\nGlazuur staat aangemaakt in het atelier van kleistad voor gebruik door cursisten\r\nklei G&S 254″,”herkomst”:””,”stookschema”:”1020 Biscuit\r\n1060 Gladbrand”,”basis”:[{“component”:”KGG 112″,”gewicht”:100}],”toevoeging”:[],”foto”:”https:\/\/www.kleistad.nl\/wp\/wp-content\/uploads\/2018\/05\/25-04-18_0143-Small.jpg”}

Graniet grijs MG 465

keramiek recept : Poederglazuur MG465 (mat) =Welte KGM95SW
Aangemaakt met pehatine om het goed geschikt te maken om met de kwast op te brengen.
Op de foto aangebracht in 2 lagen . Dit geeft een niet zo mooi dekkend effect maar de glazuur loopt erg. Wanneer in drie lagen aangebracht moet deze op zand worden gestookt.

{“kenmerk”:”Poederglazuur MG465 (mat) =Welte KGM95SW\r\nAangemaakt met pehatine om het goed geschikt te maken om met de kwast op te brengen.\r\nOp de foto aangebracht in 2 lagen . Dit geeft een niet zo mooi dekkend effect maar de glazuur loopt erg. Wanneer in drie lagen aangebracht moet deze op zand worden gestookt.”,”herkomst”:”poederglazuur MAGMA MG 465E leverancier de Hazelaar Soest”,”stookschema”:”Biscuit 1020\r\ngladbrand 1060″,”basis”:[{“component”:”MG 465-E”,”gewicht”:100}],”toevoeging”:[],”foto”:”https:\/\/www.kleistad.nl\/wp\/wp-content\/uploads\/2018\/10\/DSC05205-Custom-2.jpg”}