Kleien met collega’s

Dit was nog eens een leuke manier van (samen)werken, heel anders dan wat we normaal doen. We hebben enorm veel plezier gehad in het draaien van de potjes en het beschilderen, er is supergefocust gewerkt. En – dankzij de hulp van Annelies – hebben we allemaal twee mooie potjes kunnen maken.

Heel leuke ervaring!

Super leuke workshop. Best moeilijk met zo’n draaischijf, maar we hebben heel veel lol gehad én een resultaat.

Hele leuke workshop

Dank voor de ontzettend leuke workshop! Het was erg leuk om te doen en Annelies legde alles heel goed uit. We hebben dankzij haar hulp erg leuke werkstukken gemaakt.

Superleuke middag gehad!

We hebben met 5 meiden op zaterdagmiddag een workshop gevolgd. Heerlijk om met je handen in de klei te zitten! Paula legde alles heel goed en rustig uit en begeleide ons goed, waardoor we uiteindelijk allemaal 2 leuke potjes hebben gemaakt. Er was genoeg tijd om wat te experimenteren en gevoel te krijgen met de klei en de draaischijf. Uiteindelijk hebben we de potjes nog geverfd en na een aantal weken de potjes opgehaald. We zijn er erg blij mee! Het was een superleuke ervaring, rustgevend en creatief. Je bent echt even bezig met de klei en verder niets. Voor herhaling vatbaar!

Leuk bedrijfsuitje!

Wij hebben een geslaagd bedrijfsuitje gehad bij Kleistad. Een geslaagde middag waarbij iedereen heeft leren draaien onder leiding van Anne-France! Na een duidelijke uitleg mocht iedereen zelf aan de slag met draaien wat verschillende werken heeft opgeleverd en vooral veel lol onder het team. Anne-France heeft begeleiding gegeven waar nodig om tot een mooi resultaat te komen. Wij hebben een erg leuke middag gehad en een origineel bedrijfsuitje! Dankjewel Anne-France voor de leuke middag!

Mevrouw

Wij hebben genoten van de geslaagde workshop kleien.
Door de deskundige begeleiding, uitleg en hulp van AnneFrance en Paula hebben wij, boven onze verwachtingen, werkstukken gemaakt met mooie resultaten.
Een aanrader !
Tini

Acht keer draaien

Een heel geslaagde middag draaien was dat onder leiding van Anne-France! Na het goede voorbeeld en veel begeleiding hebben we allemaal wat moois kunnen draaien en kleur kunnen aanbrengen met engobe. Verrassend mooi geworden met de transparante glazuur erover.

Wat een leuke middag!

Voor de eerste keer pottenbakken als verrassing voor jarige mama. Heldere uitleg van AnneFrance en daarna zelf proberen met goede begeleiding. Heel blij met het resultaat en zeker voor herhaling vatbaar. Communicatie voor- en na afloop van de workshop (over reserveren, potjes ophalen etc.) verliep soepel.

Wat een inspirerende dag

We hebben een cursus onderglazuur schilderen gevolgd bij Kim. Super veel geleerd over de technieken en veel geëxperimenteerd met de mogelijkheiden. En zooo blij met het eindresultaat,

Meidenuitje

We hebben het superleuk gehad , het is zeker een aanrader om te gaan pottenbakken met een gezellige groep !!