abonnement_vervolg

[bcc: inschrijven@kleistad.nl]Beste [voornaam] [achternaam],

De 3 maanden periode van je abonnement is bijna verstreken. We nemen aan dat je graag door wilt gaan met het gebruik van het inloopatelier van Kleistad. We verzoeken je om eerst een betaling te doen voor de resterende dagen van de maand waarin jouw 3 maanden periode afloopt.
Dit betreft dan een bedrag van € [abonnement_overbrugging].

Je kan de iDeal betaling doen op de Kleistad website. Open de speciale [abonnement_link] door op de link te klikken en je ziet de abonnement gegevens en het formulier voor de iDeal betaling. Je geeft ons bij betaling meteen toestemming om daarna per eerste dag van de volgende maand voortaan een automatische SEPA incasso te doen voor het reguliere maandbedrag van € [abonnement_maandgeld]. Je kunt dit achteraf altijd nog wijzigen .

Je kan ook € [abonnement_overbrugging] overmaken op de rekening van Stichting Kleistad: NL10 RABO 0191913308 onder vermelding van de code [abonnement_code].

Het wijzigen van je abonnement kun je doen door in te loggen op de website van Kleistad en op de pagina voor leden de wijziging aan te geven bij de menu optie abonnement wijzigen.

Bijgevoegd de factuur