Energetisch ervaren van klei

communiceren met klei, hout en steen

In deze workshop laat Barbara Bläsing je de energie van de klei (moeder aarde) ervaren. Laat je niet belemmeren door oordelen, verwachtingen en resultaat maar laat je leiden door je gevoel, je energie.

Wij mensen hebben een fysiek lichaam, gevoelens en ‘mind’. Daarnaast bestaan wij uit energie. Deze energie gaan we ontdekken.

De workshop wordt gegeven op zondagmiddag 1 maart 2020. Van 13.00-15.00 uur

De werkwijze:

Na een korte inleiding van Barbara Bläsing waarin ze zal uitleggen wat ze de deelnemers wil laten ervaren en de werkwijze, ga je zelf aan de slag.

Met gesloten ogen wordt eerst de klei onderzocht en daarna bv hout en steen. Je gaat je eigen elektromagnetisch veld ervaren en dat van de materie, zoals klei etc.  

Daarna komen er verschillende vervolgopdrachten waarbij je je laat leiden door je energie en die van de klei. Wanneer je de energie van de klei ervaart, kun je je hierdoor op een andere laag met jezelf en je omgeving verbinden en dat kan consequenties hebben voor je manier van werken met klei. Het kan verrassende en unieke vormen opleveren.

Bij deze workshop is de ervaring belangrijker dan het resultaat.

Mocht het resultaat je dierbaar zijn, dan kan het werkstuk worden meegenomen, of tegen betaling worden gestookt.

Voor deze workshop hebben de deelnemers geen ervaring met het werken met klei nodig.


De workshop duurt 2 uur en kost €35,-

Direct inschrijven

Barbara Bläsing is beeldend kunstenaar.

In haar werk laat zij zich inspireren door de natuur en wil ze de eenheid van de mens met de natuur uitdrukken. Haar beelden bestaan uit een keramisch gedeelte en een deel vondsten uit de natuur, bijvoorbeeld schors of hout.

werk van Barbara Bläsing

meer informatie op http://www.bblasing.nl/