Informatie oven reserveren

Wanneer je een oven wilt gebruiken moet je deze reserveren. Je reserveert de oven online zodat alle leden vanaf iedere plek kunnen kijken of de oven nog vrij is.

Let op wanneer je een oven reserveert ben jij verantwoordelijk voor het juist inruimen van de oven. Jij bent dus ook verantwoordelijk voor de eventuele schades aan de ovenplaten  of oven ook al is dit veroorzaakt door het werk van iemand anders. Jij beslist wat er in de oven gaat.

Werkwijze:

  • Reserveer de oven van tevoren
  • Zoek in het menu de oven die je wilt reserveren.
  • Zoek de datum waarvoor je wilt reserveren. Er zijn vaste dagen per oven waarop je kunt reserveren.
    Is de datum met een streep eronder dan kun je op de datum klikken waarna je kunt doorgeven dat je de oven wilt reserveren. Bij het reserveren is het nog niet nodig dat je de overige gegevens invult. Hierna klik je op voeg toe en je reservering is gemaakt.
  • Je ziet nu je naam en de eventueel ingevulde gegevens  bij de datum staan. Je kunt tot op de dag van de reservering deze verwijderen. Let op: wanneer je de oven toch niet gebruikt en de reservering niet tijdig verwijdert komen de ovenkosten wel voor jouw rekening!
    Tot drie dagen na de stook kun je de stookgegevens aanpassen. Je geeft op of er medestokers zijn en voor welk percentage deze gebruik maken van de oven. Als je meer dan 4 medestokers hebt kun je met de plus knop extra regels toevoegen. Je kunt alleen voor jezelf een reservering maken.

Bestuursleden van Kleistad kunnen eventueel reserveringen voor anderen maken en gegevens aanpassen.