dagdelenkaart_bank

[bcc: inschrijven@kleistad.nl] Beste [voornaam] [achternaam]
Bij deze bevestigen we dat je hebt aangegeven een dagdelenkaart te gaan kopen en daarmee wilt starten [start_datum].

[dagdelenkaart_opmerking]

Je kan de dagdelenkaart per iDeal betalen op de Kleistad website. Open de speciale [dagdelenkaart_link] door op de link te klikken en je ziet het formulier voor de iDeal betaling. Of maak voor de start  €[dagdelenkaart_prijs] over op rekening NL10 RABO 0191913308 van Stichting Kleistad onder vermelding van je naam en de code [dagdelenkaart_code].

Bij een dagdelenkaart zorg je zelf voor je klei en glazuur. Deze kun je in overleg bij Kleistad laten staan gedurende de looptijd van de dagdelenkaart.

Wanneer je gebruik wilt maken van de ovens van Kleistad kan dat. Je betaalt dan het tarief voor de externe stook zoals vermeld is in de algemene voorwaarden/huisregels.
Na de ontvangst van de betaling kun je met je email-adres inloggen op onze website nadat je een nieuw wachtwoord hebt opgevraagd. Je kunt dan een werkplek reserveren.

We hopen dat je door het werken met de dagdelenkaart je project kan uitvoeren en wellicht zo enthousiast wordt dat je hierna een abonnement neemt om op een vast dagdeel of zelfs onbeperkt tijdens de openingstijden te komen werken in het atelier.

Bijgaand de factuur

Kleistad werkt volgens het Covid -19 reglement van de RIVM zie de link voor het protocol Covid-19 van Kleistad