Beoordelingen

Goede kennismaking verschillende technieken

Deze introductiecursus heb ik gevolgd na eerst een cursuslang gedraaid te hebben; Ik was benieuwd naar andere manieren om te werken met klei en ben daarom deze cursus gaan volgen. In 10 lessen worden de basics van verschillende technieken doorgenomen. Mijn resultaat van boetseren (rechts) en het gebruik van drukvormen in mallen (links) in de… meer…. “Goede kennismaking verschillende technieken”

Noémi
29 maart 2018

Workshop portret boetseren

Ik vond het erg leuk om voor het eerst een portret te maken. Ook best spannend of het zou lukken, maar ik ben erg tevreden met het resultaat. Margriet is een prettige docent met een heldere uitleg. Stap voor stap hebben we ons portret gemaakt. In de groep was een goede sfeer

Simone Klaver
8 januari 2018

Maandagavond cursus

Leuke vooral gezellige cursus.
Nooit gedacht dat het zo moeilijk zou zijn.

Sandra
15 juni 2019

Leuke introductie van de verschillende

Leuke introductie van de verschillende technieken op het gebied van kleien. Glazuren ed
Prettige deskundige begeleiding van Annelies

Julia Brinkhuis
21 november 2017

Geslaagd teamuitje Pottenbakken

Het was even wennen om met onze handen in de klei te zitten. En om de klei op het midden van de draaischijf te houden. Maar gelukkig werden we goed geïnstrueerd en begeleid. Ook bij het aanbrengen van de kleuren. De resultaten mogen er dan ook zijn. Daarbij was het ook nog heel gezellig. Een… meer…. “Geslaagd teamuitje Pottenbakken”

Machteld
16 juli 2019

Verjaardagsfeestje 7 jaar

We hebben vingerpotjes gemaakt. Voor veel kinderen was dit een eerste kennismaking met klei. Erg leuk!

Dineke
11 januari 2019

Inspirerende basiscursus

Tijdens de 10 lessen was er veel inzicht verkregen van de technieken. Wat vind jij fijne en minder fijne technieken. Een ontspannen en zeer gezellige sfeer. Genoeg inspiratie opgedaan om verder te willen met de vervolgcursus.

Melissa van der Horst
9 juli 2018

Topfeest

Zoonlief kwam zelf met het idee om voor zijn 10e verjaaardag te gaan pottebakken. Leuk idee maar waar kan dat. Even googlen en wat bleek, dit kan. Elk kind een eigen draaischijf, uitstekende begeleiding en daarna nog verven. Dan even geduld want ze worden profi gebakken. Zo heb je ook nog eens een leuk orgineel… meer…. “Topfeest”

Hanneke
19 oktober 2018

Nieuwe mogelijkheden ontdekken

Al jaren had ik niets meer met keramiek gedaan. Deze tweedaagse workshop vormde een goede aanleiding om weer te starten. Ik had nog nooit met engobes gewerkt, daarom was het extra inspirerend. Docent Lucia legt de techniek en de mogelijkheden op een rustige en heldere manier uit. Als je even “vastzit” kan ze je met… meer…. “Nieuwe mogelijkheden ontdekken”

Kitty
25 april 2018

Iets met mijn handen te laten groeien op een draaischijf (beeldende handgebaren)

Ik heb een onwijs leuke ochtend gehad.
Kramp in mijn handen van het draaien en kramp in mijn kaken van de constante lach op mijn gezicht. Het is best ingewikkeld maar Daan geeft heel duidelijke en rustige instructies, waardoor er uiteindelijk bij iedereen wel iets moois op de draaischijf ontstaat.
Veel geleerd, lekker… meer…. “Iets met mijn handen te laten groeien op een draaischijf (beeldende handgebaren)”

Kayleigh
5 april 2019

Workshop koppen maken

Leuke workshop , veel van geleerd, zeker voor herhaling vatbaar

Emmy
9 januari 2018

draailessen

Fijne begeleiding gehad bij het leren draaien op de elektrische schijf. Veel tips nu zelf aan de slag met de adviezen. Je leert dit alles in een groep daar leer je ook veel van niet iedereen is met dezelfde techniek bezig ongemerkt leer je dus veel meer dan waar je voor kwam. Ook fijn is… meer…. “draailessen”

Jetty Verlangen
30 mei 2018

Top!!!

Ik heb de cursus met plezier gedaan en veel geleerd. De sfeer is gemoedelijk. Als je hulp nodig hebt of vragen wordt er altijd tijd voor gemaakt. Bedankt Daan.

Iwan
1 juni 2019

Kleiwerk

Leuk ke cursus waar ik sinds 3 jaar bezig ben met klei. Handvormen vind ik het leukst wist niet dat ik zulke mooie dingen kon maken. Krijg goede feed back van Anne-France . Geweldig om te doen
Emmy

Emmy Wolteeing
1 juni 2019

Inspirerende nieuwe ervaringen

Na al enkele jaren thuis met synthetische klei gewerkt te hebben, was het voor mij tijd met de echte klei aan de slag te gaan. Tijdens de introductie cursus bij Kleistad heb ik de kans gekregen kennis te maken met een heel palet aan “klei-technieken”. Zodra ik het atelier binnenstapte was het voor mij één… meer…. “Inspirerende nieuwe ervaringen”

Martha
28 maart 2018

Superleuk!

Onze dochter wilde met het hele gezin een workshop “pottenbakken”. Wat een leuk uitje werd dat! Onder deskundige begeleiding van Daan leerden we in ‘no-time’ leuke potjes draaien! (en andere vormen)
Superleuk om daarna je favoriete creaties te glazuren waarbij het onverwacht spannend is hoe de kleuren zullen uitpakken.
Na afloop ben je… meer…. “Superleuk!”

Oscar
21 augustus 2019

Portret

Leuke en leerzame cursus. Ontspannen sfeer en goede docent.
Het had voor mij wel 2,5uur per keer mogen zijn
Like

Like
9 januari 2018

Super zaterdagochtend

Veel geleerd, veel gedaan, leuke dingen gemaakt! Erg de moeite waard en prima docent. Heel gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar. Denk erover in september een cursus te doen.

Anne-Mieke
22 juni 2018

Geweldige ervaring

Als afsluiter van het vrijgezellenweekend van mijn broer waagden we ons aan een cursus keramiek. Ikzelf bakte er niets van (haha), maar toch hadden we een hele leuke en uitdagende namiddag. We werden ook heel goed en gastvrij ontvangen en de workshop werd gegeven door een vriendelijke, behulpzame en ook geduldige (was voor mij wel… meer…. “Geweldige ervaring”

Elize
9 november 2018

Succesvol verjaardagskado

Vaak gegrapt dat we dit eens moesten doen. Uiteindelijk kado gegeven voor mijn vriend’s verjaardag (eigen belang!), maar misschien vond hij het uiteindelijk nog wel leuker dan ik! Technisch, creatief en even iets totaal anders. Aanrader- leuke plek, leuke docent.

Anne
13 december 2018

Mijn kleihoofd.

De korte cursus portretboetseren is super leuk, ik vond de sfeer ontspannen en de ruimte geweldig.
Margriet geeft iedereen goede aanwijzigingen en je voelt je een hele kunstenaar al lijkt het hoofd niet geheel en al op het model.
In september ga ik zeker een andere cursus bij Kleistad volgen.

Helen
9 januari 2018

Teamuitje

Wij hebben ons teamuitje bij Kleistad Amersfoort gehouden.
Het was een geslaagde middag, iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad.
Een groepje heeft op de draaischijf gezeten en een groep heeft met de hand gekleid. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mariska
20 februari 2018

Creatief kinderfeestje

Voor het verjaardagspartijtje van onze dochter van 11 voor Kleistad gekozen. De kids waren allemaal even enthousiast en gedreven om een mooi eindresultaat te krijgen. Anne France heeft geduldig uitgelegd en super geholpen. Na de potjes geverfd te hebben kan je ze na 2 weken afgewerkt en gebakken ophalen. Wat een geweldig resultaat! Iedereen heeft… meer…. “Creatief kinderfeestje”

Boshuizen
15 april 2019

Mijn kleine koppie

Tja, het was voor mij een grote gok om een kop te kleien. Met weinig of geen ervaring ben ik trots op het resultaat.
Zonder de super aanwijzingen van Margriet was het vast een flop geworden. Margriet dank je voor alles, het was erg leuk om te doen.
Joke

Joke
14 januari 2018

Leuke cursus!

Na 10 lessen zijn alle basistechnieken langs gekomen, leuk om te merken wat je aanspreekt en minder je ding is. Alle ruimte voor het maken wat jij wil en met goeie begeleiding.

Marloes
21 november 2017

Voor herhaling vatbaar

Met een van mijn kleinkinderen geweest. Leuk om te doen. Is het niet wat het moet zijn, dan wordt het toch altijd wel iets. Tijd geen snel om. Voor herhaling vatbaar.

Anko Schreuder / Noa Verhoeven
5 juni 2019

Introductie!

Weer wat geleerd! Heel erg leuk. Goede sfeer. Ik kom zeker nog eens terug.

Els
21 november 2017

Top! Opperste concentratie bij de

Top! Opperste concentratie bij de kinderen tijdens de workshop! Ik kreeg hele leuke reacties van de kids, ze waren allen anthousiast! En na twee weken in spanning de kunstwerken opgehaald, nog een kleine afterparty 😉

Minke
28 november 2018

Met vriendinnen aan de slag

Voor mijn verjaardag ben ik met vriendinnen wezen pottenbakken bij Kleistad. Vooraf hadden we al veel lol én niet teveel vertrouwen in onszelf. Na een duidelijke uitleg van AnneFrance mochten we aan de slag achter de draaischijf, en wat was dat leuk! Opperste concentratie, de klodders vlogen niet in het rond en bij sommigen van… meer…. “Met vriendinnen aan de slag”

Tineke
21 februari 2018

Workshop

Wij hebben een ontzettend leuke middag bij jullie gehad! Het was een onwijs geslaagde workshop voor onze (o)pa zijn 80e verjaardag!
We hebben er allemaal van genoten!

Familie de Haas
18 december 2018

Teamuitje pottenbakken

Ontzettende leuk teamuitje gehad bij Kleistad met pottenbakken! De draaischijf is even lastig om onder de knie te krijgen en we hoopten natuurlijk allemaal met de allermooiste potjes naar huis te kunnen gaan: dat bleek nog een hele opgave maar daardoor enorm lachwekkend. Lekker creatief bezig geweest, een fijn atelier en goeie begeleiding. Bedankt voor… meer…. “Teamuitje pottenbakken”

Astrid
10 mei 2019

speelse en inspirerende workshop engobe

Hoe leuk en inspirerend kan het zijn om de vele mogelijkheden van werken met engobes uit te proberen en te zien hoe dat uitpakt. Door de goede voorbereiding veel tijd om daadwerkelijk bezig te zijn met de opdrachten. De resultaten waren voor mij een prettige verrassing, terwijl je helemaal niet bezig bent om “iets moois… meer…. “speelse en inspirerende workshop engobe”

Inge
20 april 2018

laagdrempelig

Ik heb met heel veel plezier meegedaan aan de workshop draaien. Zelf had ik, ooit lang geleden, al eens achter de draaischijf gezeten. Daan gaf mij hele goede tips waardoor ik het prettige gevoel kreeg dat ik dit nog niet helemaal verleerd was. De meeste mensen deden dit echt voor het eerst en de heldere… meer…. “laagdrempelig”

Karin
8 oktober 2018

Geslaagd kinderfeestje!

Voor mijn dochter haar kinderfeestje (ze werd 5) zijn we met 7 meisjes gaan kleien bij kleistad. Alle kindjes waren onder de indruk en vonden het erg leuk! Na een korte introductie konden ze aan de slag met het maken van een potje, eventueel met deksel. Ze hebben erg hun best gedaan en zijn zeker… meer…. “Geslaagd kinderfeestje!”

Suzanne Smit - van Hattum
21 juli 2019

gewoon leuk

Wat verrassend leuk! Een totaalpakket waar je heel blij van wordt. Zowel boetseren als leren draaien als het werken met verschillende kleisoorten. En dat alles in een prettige omgeving met enthousiaste medecursisten. Daan je hebt ons fantastisch geholpen, het was meer dan de moeite waard.

Metta
3 juni 2018

Verjaardagsworkshop

Wij hadden wat te vieren, met onze kinderen en kleinkinderen en het leek ons leuk creatief bezig te zijn en Kleistad bood ons die mogelijkheid. Natuurlijk geen makkelijke opgave als het gezelschap tussen de 3 en 70 jaar is. Maar ook dat was geen probleem voor Kleistad. Anne-France dacht met ons mee en Annelies en… meer…. “Verjaardagsworkshop”

Bernadette en Otto Keulen
25 februari 2019

Creatief en gezellig gaan samen

Erg leuke ervaring om met je handen zo creatief bezig te zijn , goeie deskundige begeleiding , echt top. Ik ga er zeker nog mee door.

Ans van Hamersveld
1 juni 2019

Ik had nooit gedacht

Heb ruim 1,5 jaar hele mooie kunststukken (zo noem ik het maar) gemaakt met begeleiding van Anne Frans . Iedere week met veel plezier op de dinsdagavond aan het kleien geweest. Had nooit gedacht dat het ik dit zo leuk zou vinden, heb heel veel geleerd bij Kleistad. Is echt een aanrader om lekker ontspannen… meer…. “Ik had nooit gedacht”

Louisa
25 mei 2018

Crea

Bij Anne-France al drie cursussen gevolgd boetseren en draaien. Heerlijk ontspannen werken in een mooi ingerichte ruimte. Kom er graag.

joke naber
1 juni 2019

cursus keramiek bij Anne-France

Anne-France verdeelt haar aandacht goed onder de deelnemers, dat is heel prettig. Ze denkt met je mee en geeft je verder alle ruimte voor je eigen ideeën, aanpak en uitvoering van je werk. De ruimte waarin gewerkt wordt is mooi ruim opgezet en heel prettig om in te werken in een leuke ontspannen sfeer. Ik… meer…. “cursus keramiek bij Anne-France”

Hanneke
25 mei 2018

de geheimen van het portretboetseren onthuld

Door de duidelijke en chronologische aanwijzingen kwam het stap voor stap tot een mooie kop. Dat gecombineerd met de rust en het enthousiasme van de docente maakte het tot een paar fijne ochtenden. Voor mij had er nog 1 ochtend extra mogen zijn, op het laatst een beetje tijdnood.

Inge
9 januari 2018