Beoordelingen

de geheimen van het portretboetseren onthuld

Door de duidelijke en chronologische aanwijzingen kwam het stap voor stap tot een mooie kop. Dat gecombineerd met de rust en het enthousiasme van de docente maakte het tot een paar fijne ochtenden. Voor mij had er nog 1 ochtend extra mogen zijn, op het laatst een beetje tijdnood.

Inge
9 januari 2018

Leuke cursus!

Na 10 lessen zijn alle basistechnieken langs gekomen, leuk om te merken wat je aanspreekt en minder je ding is. Alle ruimte voor het maken wat jij wil en met goeie begeleiding.

Marloes
21 november 2017

Teamuitje

Wij hebben ons teamuitje bij Kleistad Amersfoort gehouden. Het was een geslaagde middag, iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Een groepje heeft op de draaischijf gezeten en een groep heeft met de hand gekleid. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mariska
20 februari 2018

Goede kennismaking verschillende technieken

Deze introductiecursus heb ik gevolgd na eerst een cursuslang gedraaid te hebben; Ik was benieuwd naar andere manieren om te werken met klei en ben daarom deze cursus gaan volgen. In 10 lessen worden de basics van verschillende technieken doorgenomen. Mijn resultaat van boetseren (rechts) en het gebruik van drukvormen in mallen (links) in de… meer…. “Goede kennismaking verschillende technieken”

Noémi
29 maart 2018

gewoon leuk

Wat verrassend leuk! Een totaalpakket waar je heel blij van wordt. Zowel boetseren als leren draaien als het werken met verschillende kleisoorten. En dat alles in een prettige omgeving met enthousiaste medecursisten. Daan je hebt ons fantastisch geholpen, het was meer dan de moeite waard.

Metta
3 juni 2018

Introductie!

Weer wat geleerd! Heel erg leuk. Goede sfeer. Ik kom zeker nog eens terug.

Els
21 november 2017

speelse en inspirerende workshop engobe

Hoe leuk en inspirerend kan het zijn om de vele mogelijkheden van werken met engobes uit te proberen en te zien hoe dat uitpakt. Door de goede voorbereiding veel tijd om daadwerkelijk bezig te zijn met de opdrachten. De resultaten waren voor mij een prettige verrassing, terwijl je helemaal niet bezig bent om “iets moois… meer…. “speelse en inspirerende workshop engobe”

Inge
20 april 2018

Portret

Leuke en leerzame cursus. Ontspannen sfeer en goede docent. Het had voor mij wel 2,5uur per keer mogen zijn Like

Like
9 januari 2018

Met vriendinnen aan de slag

Voor mijn verjaardag ben ik met vriendinnen wezen pottenbakken bij Kleistad. Vooraf hadden we al veel lol én niet teveel vertrouwen in onszelf. Na een duidelijke uitleg van AnneFrance mochten we aan de slag achter de draaischijf, en wat was dat leuk! Opperste concentratie, de klodders vlogen niet in het rond en bij sommigen van… meer…. “Met vriendinnen aan de slag”

Tineke
21 februari 2018

Leuke introductie van de verschillende

Leuke introductie van de verschillende technieken op het gebied van kleien. Glazuren ed Prettige deskundige begeleiding van Annelies

Julia Brinkhuis
21 november 2017

Inspirerende nieuwe ervaringen

Na al enkele jaren thuis met synthetische klei gewerkt te hebben, was het voor mij tijd met de echte klei aan de slag te gaan. Tijdens de introductie cursus bij Kleistad heb ik de kans gekregen kennis te maken met een heel palet aan “klei-technieken”. Zodra ik het atelier binnenstapte was het voor mij één… meer…. “Inspirerende nieuwe ervaringen”

Martha
28 maart 2018

Workshop portret boetseren

Ik vond het erg leuk om voor het eerst een portret te maken. Ook best spannend of het zou lukken, maar ik ben erg tevreden met het resultaat. Margriet is een prettige docent met een heldere uitleg. Stap voor stap hebben we ons portret gemaakt. In de groep was een goede sfeer

Simone Klaver
8 januari 2018

Ik had nooit gedacht

Heb ruim 1,5 jaar hele mooie kunststukken (zo noem ik het maar) gemaakt met begeleiding van Anne Frans . Iedere week met veel plezier op de dinsdagavond aan het kleien geweest. Had nooit gedacht dat het ik dit zo leuk zou vinden, heb heel veel geleerd bij Kleistad. Is echt een aanrader om lekker ontspannen… meer…. “Ik had nooit gedacht”

Louisa
25 mei 2018

cursus keramiek bij Anne-France

Anne-France verdeelt haar aandacht goed onder de deelnemers, dat is heel prettig. Ze denkt met je mee en geeft je verder alle ruimte voor je eigen ideeën, aanpak en uitvoering van je werk. De ruimte waarin gewerkt wordt is mooi ruim opgezet en heel prettig om in te werken in een leuke ontspannen sfeer. Ik… meer…. “cursus keramiek bij Anne-France”

Hanneke
25 mei 2018

draailessen

Fijne begeleiding gehad bij het leren draaien op de elektrische schijf. Veel tips nu zelf aan de slag met de adviezen. Je leert dit alles in een groep daar leer je ook veel van niet iedereen is met dezelfde techniek bezig ongemerkt leer je dus veel meer dan waar je voor kwam. Ook fijn is… meer…. “draailessen”

Jetty Verlangen
30 mei 2018

Mijn kleine koppie

Tja, het was voor mij een grote gok om een kop te kleien. Met weinig of geen ervaring ben ik trots op het resultaat. Zonder de super aanwijzingen van Margriet was het vast een flop geworden. Margriet dank je voor alles, het was erg leuk om te doen. Joke

Joke
14 januari 2018

Inspirerende basiscursus

Tijdens de 10 lessen was er veel inzicht verkregen van de technieken. Wat vind jij fijne en minder fijne technieken. Een ontspannen en zeer gezellige sfeer. Genoeg inspiratie opgedaan om verder te willen met de vervolgcursus.

Melissa van der Horst
9 juli 2018

Super zaterdagochtend

Veel geleerd, veel gedaan, leuke dingen gemaakt! Erg de moeite waard en prima docent. Heel gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar. Denk erover in september een cursus te doen.

Anne-Mieke
22 juni 2018

Mijn kleihoofd.

De korte cursus portretboetseren is super leuk, ik vond de sfeer ontspannen en de ruimte geweldig. Margriet geeft iedereen goede aanwijzigingen en je voelt je een hele kunstenaar al lijkt het hoofd niet geheel en al op het model. In september ga ik zeker een andere cursus bij Kleistad volgen.

Helen
9 januari 2018

Nieuwe mogelijkheden ontdekken

Al jaren had ik niets meer met keramiek gedaan. Deze tweedaagse workshop vormde een goede aanleiding om weer te starten. Ik had nog nooit met engobes gewerkt, daarom was het extra inspirerend. Docent Lucia legt de techniek en de mogelijkheden op een rustige en heldere manier uit. Als je even “vastzit” kan ze je met… meer…. “Nieuwe mogelijkheden ontdekken”

Kitty
25 april 2018

Workshop koppen maken

Leuke workshop , veel van geleerd, zeker voor herhaling vatbaar

Emmy
9 januari 2018