Beoordelingen

Links voor in de mail wanneer je een beoordeling/review wilt vragen

de review wordt altijd eerst bekeken voordat deze gepubliceerd wordt.   Hoe we ze willen publiceren kunnen we nog helemaal aanpassen zoals we het willen (dus welke beoordelingen we bij elkaar willen plaatsen). ook de teksten in het beoordeelformuliertje en de pagina kunnen nog worden aangepast.

kinderfeestjes: https://www.kleistad.nl/beoordeling-kinderfeestjes/

introductiecursus: https://www.kleistad.nl/beoordeling-introductie-cursus/

cursussen Anne France: https://www.kleistad.nl/beoordeling-cursus-anne-france/

cursussen Daan:https://www.kleistad.nl/beoordeling-cursus-daan/

Workshops en bedrijfsuitjes volwassenen:https://www.kleistad.nl/beoordelingen-workshops-volwassenen-en-bedrijfsuitjes/

Workshop portret boetseren: https://www.kleistad.nl/beoordeling-workshop-portretboetseren/

Workshop engobe  https://www.kleistad.nl/beoordelingen/beoordeling-workshop-engobe/

Open workshops https://www.kleistad.nl/beoordelingen/beoordeling-open-workshops/

gezellig uitje

we zijn met een club van 8 vrienden bij kleistad geweest voor een cursus klei draaien, was een mooie activiteit waarin we goed begeleid werden maar ook veel vrij werden gelaten om te maken wat we wouden / konden. leuk als uitje, geinspireerd om het nog eens te… meer…. “gezellig uitje”

harald prakken
30 september 2023

Geweldige middag!

Wat moet je doen op een vrijgezellenfeestje…….nou naar Kleistad gaan. Wat hebben we een geweldige middag gehad. Ik kan het echt iedereen aanraden ook al denk je dat je dit niet kunt, dan worden het toch de meest leuke creaties, zeker onder begeleiding van Annelies. Dank je… meer…. “Geweldige middag!”

Barbara
26 september 2023

Voor herhaling vatbaar!!

We hebben een hele leuke ochtend gehad met 5 vriendinnen. Duidelijke uitleg en goede begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden om een keer te… meer…. “Voor herhaling vatbaar!!”

Bianca
21 juli 2023

Draaien maar!

En dat draaien viel nog niet mee. Het leek zo makkelijk toen onze docente Nancy het voordeed. Hoe onder haar bekwame handen een homp klei tot egaal potje werd gevormd. Onze verwoede pogingen hebben dankzij haar hulp en aanwijzingen gelukkig geleid tot herkenbare potjes. Wij zijn ook heel blij met het uiteindelijke resultaat. Bedankt Nancy… meer…. “Draaien maar!”

Oanh
4 juli 2023

Verdraaid fijn gekleid.

In ontspannen sfeer, de eerste kennismaking met de klei. Alle deelnemers geconcentreerd, iedereen een mooi… meer…. “Verdraaid fijn gekleid.”

Marco Jager
5 juni 2023

Super belevenis

Wat een leuke middag hebben we als gezin gehad. Een gouden keus om hiermee onze trouwdag te vieren. Wij als ouders maar ook onze jong volwassen kinderen vonden het een geweldige belevenis. We kregen echt les in de beginselen van het pottenbakken op een draaitafel. Nog niet zo makkelijk, maar iedereen kreeg het voor elkaar.… meer…. “Super belevenis”

Familie Weenink
3 juni 2023

geslaagd kinderfeestje!

Erg leuk om te doen om te doen als kinderfeestje! Duidelijke uitleg en veel tijd om zelf aan de slag te… meer…. “geslaagd kinderfeestje!”

Marloes
26 maart 2023

Leuke ervaring

De workshop draaien op de zaterdagochtend is een leuke manier om kennis te maken met de beginselen van het pottenbakken. Goede begeleiding en… meer…. “Leuke ervaring”

Eva
15 februari 2023

Kleien met collega’s

Dit was nog eens een leuke manier van (samen)werken, heel anders dan wat we normaal doen. We hebben enorm veel plezier gehad in het draaien van de potjes en het beschilderen, er is supergefocust gewerkt. En – dankzij de hulp van Annelies – hebben we allemaal twee mooie potjes kunnen… meer…. “Kleien met collega’s”

Mariëtte
8 februari 2023

We zijn bij kleistad geweest

We zijn bij kleistad geweest voor de 9de verjaardag van onze zoon. De jongens vonden het erg leuk! Goede begeleiding. De kers op de taart, glazuren! Wachten op het eind resultaat, en de potjes naar de jongens brengen, blije… meer…. “We zijn bij kleistad geweest”

Mirjam
4 februari 2023

Heel leuke ervaring!

Super leuke workshop. Best moeilijk met zo’n draaischijf, maar we hebben heel veel lol gehad én een… meer…. “Heel leuke ervaring!”

Mariken
27 januari 2023

Hele leuke workshop

Dank voor de ontzettend leuke workshop! Het was erg leuk om te doen en Annelies legde alles heel goed uit. We hebben dankzij haar hulp erg leuke werkstukken… meer…. “Hele leuke workshop”

Tamara
9 mei 2022

Superleuke middag gehad!

We hebben met 5 meiden op zaterdagmiddag een workshop gevolgd. Heerlijk om met je handen in de klei te zitten! Paula legde alles heel goed en rustig uit en begeleide ons goed, waardoor we uiteindelijk allemaal 2 leuke potjes hebben gemaakt. Er was genoeg tijd om wat te experimenteren en gevoel te krijgen met de… meer…. “Superleuke middag gehad!”

Daniëlle
25 januari 2022

Leuk bedrijfsuitje!

Wij hebben een geslaagd bedrijfsuitje gehad bij Kleistad. Een geslaagde middag waarbij iedereen heeft leren draaien onder leiding van Anne-France! Na een duidelijke uitleg mocht iedereen zelf aan de slag met draaien wat verschillende werken heeft opgeleverd en vooral veel lol onder het team. Anne-France heeft begeleiding gegeven waar nodig om tot een mooi resultaat… meer…. “Leuk bedrijfsuitje!”

Amina
24 december 2021