Reacties

Pottenbakken… als vanouds

Mijn vader (90 jaar oud) heeft in zijn jongere jaren veel aan pottenbakken gedaan. Was was het leuk voor hem (en ons) om even kort terug in de tijd te kunnen gaan en weer even achter de draaischijf te zitten. Wat een heerlijke creatieve werkplaats hebben jullie. Veel dank voor de fijne en leuke workshop… meer…. “Pottenbakken… als vanouds”

Marga
13 november 2023

Aan de bak!

Met een groep van maar liefst 15 collega’s konden we terecht bij Kleistad voor ons teamuitje pottenbakken. We werden goed ontvangen en kregen eerst een uitleg. Daarna konden we samen aan de slag op de draaischijven, waarbij het heel fijn was dat er twee medewerkers rondliepen om te helpen. We hebben het allemaal erg naar… meer…. “Aan de bak!”

Technical Valley
26 oktober 2023

gezellig uitje

we zijn met een club van 8 vrienden bij kleistad geweest voor een cursus klei draaien, was een mooie activiteit waarin we goed begeleid werden maar ook veel vrij werden gelaten om te maken wat we wouden / konden. leuk als uitje, geinspireerd om het nog eens te… meer…. “gezellig uitje”

harald prakken
30 september 2023

Geweldige middag!

Wat moet je doen op een vrijgezellenfeestje…….nou naar Kleistad gaan. Wat hebben we een geweldige middag gehad. Ik kan het echt iedereen aanraden ook al denk je dat je dit niet kunt, dan worden het toch de meest leuke creaties, zeker onder begeleiding van Annelies. Dank je… meer…. “Geweldige middag!”

Barbara
26 september 2023

Voor herhaling vatbaar!!

We hebben een hele leuke ochtend gehad met 5 vriendinnen. Duidelijke uitleg en goede begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden om een keer te… meer…. “Voor herhaling vatbaar!!”

Bianca
21 juli 2023

Draaien maar!

En dat draaien viel nog niet mee. Het leek zo makkelijk toen onze docente Nancy het voordeed. Hoe onder haar bekwame handen een homp klei tot egaal potje werd gevormd. Onze verwoede pogingen hebben dankzij haar hulp en aanwijzingen gelukkig geleid tot herkenbare potjes. Wij zijn ook heel blij met het uiteindelijke resultaat. Bedankt Nancy… meer…. “Draaien maar!”

Oanh
4 juli 2023

Verdraaid fijn gekleid.

In ontspannen sfeer, de eerste kennismaking met de klei. Alle deelnemers geconcentreerd, iedereen een mooi… meer…. “Verdraaid fijn gekleid.”

Marco Jager
5 juni 2023

Super belevenis

Wat een leuke middag hebben we als gezin gehad. Een gouden keus om hiermee onze trouwdag te vieren. Wij als ouders maar ook onze jong volwassen kinderen vonden het een geweldige belevenis. We kregen echt les in de beginselen van het pottenbakken op een draaitafel. Nog niet zo makkelijk, maar iedereen kreeg het voor elkaar.… meer…. “Super belevenis”

Familie Weenink
3 juni 2023

geslaagd kinderfeestje!

Erg leuk om te doen om te doen als kinderfeestje! Duidelijke uitleg en veel tijd om zelf aan de slag te… meer…. “geslaagd kinderfeestje!”

Marloes
26 maart 2023

Leuke ervaring

De workshop draaien op de zaterdagochtend is een leuke manier om kennis te maken met de beginselen van het pottenbakken. Goede begeleiding en… meer…. “Leuke ervaring”

Eva
15 februari 2023

Kleien met collega’s

Dit was nog eens een leuke manier van (samen)werken, heel anders dan wat we normaal doen. We hebben enorm veel plezier gehad in het draaien van de potjes en het beschilderen, er is supergefocust gewerkt. En – dankzij de hulp van Annelies – hebben we allemaal twee mooie potjes kunnen… meer…. “Kleien met collega’s”

Mariëtte
8 februari 2023

We zijn bij kleistad geweest

We zijn bij kleistad geweest voor de 9de verjaardag van onze zoon. De jongens vonden het erg leuk! Goede begeleiding. De kers op de taart, glazuren! Wachten op het eind resultaat, en de potjes naar de jongens brengen, blije… meer…. “We zijn bij kleistad geweest”

Mirjam
4 februari 2023

Heel leuke ervaring!

Super leuke workshop. Best moeilijk met zo’n draaischijf, maar we hebben heel veel lol gehad én een… meer…. “Heel leuke ervaring!”

Mariken
27 januari 2023

Hele leuke workshop

Dank voor de ontzettend leuke workshop! Het was erg leuk om te doen en Annelies legde alles heel goed uit. We hebben dankzij haar hulp erg leuke werkstukken… meer…. “Hele leuke workshop”

Tamara
9 mei 2022