Reacties

Creatief kinderfeestje!

Mijn dochter van 10 heeft met 5 vriendinnen genoten van het pottenbakken. Dankzij de rustige en duidelijke uitleg en hulp van Anne-France hebben ze allemaal twee prachtige potjes gemaakt. Zelf achter een echte draaischijf en na droog föhnen de potjes mooi beschilderd. Ze waren allemaal heel trots op het… meer…. “Creatief kinderfeestje!”

Sanne
10 april 2024

Top feestje

Wat was dit een leuk en goed geregeld feestje! Onze dochter vond het heel erg leuk en de kinderen die op haar feestje waren ook!… meer…. “Top feestje”

Groeneveld
26 maart 2024

Kinderfeestje pottenbakken

Wat een leuk kinderfeestje was het pottenbakken bij Anne-France. De meiden kregen allemaal hun eigen draaischijf en na de uitleg bij Anne-France mochten ze zelf aan de slag. Vol geduld werden de meiden geholpen als het even niet ging zoals gehoopt. Na het droog föhnen van de creaties en limo met koek mochten de potjes… meer…. “Kinderfeestje pottenbakken”

Lisanne
26 maart 2024

Aanrader!

Hele leuke plek voor het volgen van een workshop. Het is er ontspannen en op een informele manier professioneel. Bij de workshop leer je de eerste kneepjes van het vak, je wordt begeleid en kunt zelf ontdekken.… meer…. “Aanrader!”

Angelique
27 februari 2024

Helemaal aan verwachtingen voldaan

Super leuke workshop gehad! We kregen fijne uitleg en hebben per persoon 3 werkstukken mogen afbakken (wel flink doorgedraaid!) Zeker een… meer…. “Helemaal aan verwachtingen voldaan”

Hugo
27 februari 2024

Leuk U-pas uitje

Het pottenbakken bleek toch wat moeilijker dan eerst verwacht, maar desalniettemin was het super leuk! We hadden ook een erg aardige docente die ons goed begeleidde. Bovendien fijn dat we met de U-pas konden… meer…. “Leuk U-pas uitje”

Miranda
1 februari 2024

Kinderfeestje

We hebben potten gebakken als kinderfeestje voor de 10e verjaardag van onze dochter. Met vijf meiden in de bus was al een uitje op zich, ideaal dat de halte voor de deur van Kleistad is! Ze hebben genoten van de draaischijven en wat er uit hun vingers kwam, daarna was er nog tijd om de… meer…. “Kinderfeestje”

Ilse
20 januari 2024

Feestje

Wij vierden de verjaardag van een vriendin met een pottebak-cursus en dat was oprecht een feestje! Een prachtige ruimte en hele fijne, goede begeleiding door Anne-France. Een onvergetelijk uitje!… meer…. “Feestje”

Kim
30 december 2023

Erg leuk teamuitje

Ontzettend goed ontvangen door Anne-France. Heerlijk creatieve workshop als bedrijfsuitje, ook voor mensen die dit nog nooit gedaan hebben. Wij gingen heerlijk zen weer naar… meer…. “Erg leuk teamuitje”

Elisa
21 december 2023

Pottenbakken… als vanouds

Mijn vader (90 jaar oud) heeft in zijn jongere jaren veel aan pottenbakken gedaan. Was was het leuk voor hem (en ons) om even kort terug in de tijd te kunnen gaan en weer even achter de draaischijf te zitten. Wat een heerlijke creatieve werkplaats hebben jullie. Veel dank voor de fijne en leuke workshop… meer…. “Pottenbakken… als vanouds”

Marga
13 november 2023

Aan de bak!

Met een groep van maar liefst 15 collega’s konden we terecht bij Kleistad voor ons teamuitje pottenbakken. We werden goed ontvangen en kregen eerst een uitleg. Daarna konden we samen aan de slag op de draaischijven, waarbij het heel fijn was dat er twee medewerkers rondliepen om te helpen. We hebben het allemaal erg naar… meer…. “Aan de bak!”

Technical Valley
26 oktober 2023

gezellig uitje

we zijn met een club van 8 vrienden bij kleistad geweest voor een cursus klei draaien, was een mooie activiteit waarin we goed begeleid werden maar ook veel vrij werden gelaten om te maken wat we wouden / konden. leuk als uitje, geinspireerd om het nog eens te… meer…. “gezellig uitje”

harald prakken
30 september 2023

Geweldige middag!

Wat moet je doen op een vrijgezellenfeestje…….nou naar Kleistad gaan. Wat hebben we een geweldige middag gehad. Ik kan het echt iedereen aanraden ook al denk je dat je dit niet kunt, dan worden het toch de meest leuke creaties, zeker onder begeleiding van Annelies. Dank je… meer…. “Geweldige middag!”

Barbara
26 september 2023

Voor herhaling vatbaar!!

We hebben een hele leuke ochtend gehad met 5 vriendinnen. Duidelijke uitleg en goede begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden om een keer te… meer…. “Voor herhaling vatbaar!!”

Bianca
21 juli 2023