Reacties

geslaagd kinderfeestje!

Erg leuk om te doen om te doen als kinderfeestje! Duidelijke uitleg en veel tijd om zelf aan de slag te gaan!

Marloes
26 maart 2023

Leuke ervaring

De workshop draaien op de zaterdagochtend is een leuke manier om kennis te maken met de beginselen van het pottenbakken. Goede begeleiding en uitleg.

Eva
15 februari 2023

Kleien met collega’s

Dit was nog eens een leuke manier van (samen)werken, heel anders dan wat we normaal doen. We hebben enorm veel plezier gehad in het draaien van de potjes en het beschilderen, er is supergefocust gewerkt. En – dankzij de hulp van Annelies – hebben we allemaal twee mooie potjes kunnen maken.

Mariëtte
8 februari 2023

We zijn bij kleistad geweest

We zijn bij kleistad geweest voor de 9de verjaardag van onze zoon. De jongens vonden het erg leuk! Goede begeleiding. De kers op de taart, glazuren! Wachten op het eind resultaat, en de potjes naar de jongens brengen, blije gezichten!

Mirjam
4 februari 2023

Heel leuke ervaring!

Super leuke workshop. Best moeilijk met zo’n draaischijf, maar we hebben heel veel lol gehad én een resultaat.

Mariken
27 januari 2023

Hele leuke workshop

Dank voor de ontzettend leuke workshop! Het was erg leuk om te doen en Annelies legde alles heel goed uit. We hebben dankzij haar hulp erg leuke werkstukken gemaakt.

Tamara
9 mei 2022

Superleuke middag gehad!

We hebben met 5 meiden op zaterdagmiddag een workshop gevolgd. Heerlijk om met je handen in de klei te zitten! Paula legde alles heel goed en rustig uit en begeleide ons goed, waardoor we uiteindelijk allemaal 2 leuke potjes hebben gemaakt. Er was genoeg tijd om wat te experimenteren en gevoel te krijgen met de… meer…. “Superleuke middag gehad!”

Daniëlle
25 januari 2022

Leuk bedrijfsuitje!

Wij hebben een geslaagd bedrijfsuitje gehad bij Kleistad. Een geslaagde middag waarbij iedereen heeft leren draaien onder leiding van Anne-France! Na een duidelijke uitleg mocht iedereen zelf aan de slag met draaien wat verschillende werken heeft opgeleverd en vooral veel lol onder het team. Anne-France heeft begeleiding gegeven waar nodig om tot een mooi resultaat… meer…. “Leuk bedrijfsuitje!”

Amina
24 december 2021

Mevrouw

Wij hebben genoten van de geslaagde workshop kleien. Door de deskundige begeleiding, uitleg en hulp van AnneFrance en Paula hebben wij, boven onze verwachtingen, werkstukken gemaakt met mooie resultaten. Een aanrader ! Tini

Tini
24 december 2021

Superleuk kinderfeestje

Mijn dochter is voor haar 10e verjaardag bij de kleistad geweest om potten te bakken. Het was echt een heel geslaagd feestje. Alle kinderen hebben het erg naar hun zin gehad, veel geleerd en plezier gehad. En het resultaat is ook nog eens hartstikke leuk!!!

Iris
13 november 2021

Acht keer draaien

Workshops volwassenen

Een heel geslaagde middag draaien was dat onder leiding van Anne-France! Na het goede voorbeeld en veel begeleiding hebben we allemaal wat moois kunnen draaien en kleur kunnen aanbrengen met engobe. Verrassend mooi geworden met de transparante glazuur erover.

Gerlinde
3 november 2021

Heerlijk met je handen in de klei!

Een hele leuke workshop! In een halve dag meer geleerd dan ik van tevoren had gedacht. Daan geeft duidelijke uitleg en helpt waar nodig. Het geeft een goed gevoel als er uit dat hompje klei dan zowaar een kommetje ontstaat. Er kan zelfs nog een kleurtje op. Het resultaat kun je dan na afloop gestookt… meer…. “Heerlijk met je handen in de klei!”

Iek
22 augustus 2021

Wat een leuke middag!

Voor de eerste keer pottenbakken als verrassing voor jarige mama. Heldere uitleg van AnneFrance en daarna zelf proberen met goede begeleiding. Heel blij met het resultaat en zeker voor herhaling vatbaar. Communicatie voor- en na afloop van de workshop (over reserveren, potjes ophalen etc.) verliep soepel.

Kim
16 december 2020

Leuk!

Leuke manier om kennis te maken met het draaien, goeie uitleg – smaakt naar meer!

Barbara
7 november 2020