Persbericht Officiële Opening Kleistad

Persbericht
Inloopatelier Kleistad opent haar deuren.
Op vrijdag 21 november tussen 16.00 u en 21.00 uur
is iedereen welkom bij de officiële opening!
Inloopatelier Kleistad is uniek in Amersfoort en omgeving!
Kleistad is een inloopatelier waar het werken met klei centraal staat. We brengen creatieve mensen bij elkaar met klei als uitgangspunt. Het is een inspirerende plek waar zowel amateur en hobbyist als kunstenaar en keramist, elkaar ontmoeten en waar iedereen op zijn eigen niveau, tempo en frequentie, zelfstandig werkt.
Dit willen we bereiken door het faciliteren van een werkplaats, het aanbieden van cursussen en het organiseren van workshops.
Kleistad is een vereniging zonder winstoogmerk. Onze inkomsten worden gebruikt voor de huur, uitbreiding en onderhoud van de werkplaats. Momenteel bestaat het bestuur uit Marion Zweet, Joke van Burgsteden  en Daan Gunneweg.
We zijn gevestigd  in het royale pand van de voormalige buurthuis de Drietand aan het Neptunusplein 70 in Amersfoort. Via de dienst Maatschappelijke Ondernemen van de gemeente Amersfoort hebben we daar een mooie ruimte kunnen krijgen. Hierdoor is het voor ons mogelijk om veel ruimte te bieden aan onze leden tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast biedt het ons de kans om Kleistad verder te ontwikkelen.
We zijn verheugd dat we na hard werken Kleistad nu officieel kunnen openen.

Iedereen die geïnteresseerd is of Kleistad een warm hart toedraagt is welkom bij de officiële opening! 


Geef een reactie