Nieuwsbrief Kleistad: hoe wordt je lid en nieuwe cursussen

Beste lezers,
Naar aanleiding van jullie enthousiaste opmerkingen en vragen tijdens onze officiële opening en de vele mailtjes die we hebben mogen ontvangen, introduceert Kleistad vanaf 1 Januari 2015, de mogelijkheid om naast het huidige onbeperkte lidmaatschap ook voor één dagdeel in de week lid te worden. Daarnaast gaan we nu starten met het geven van cursussen.

De officiële opening van Kleistad:
Op vrijdag 21 november is Kleistad officieel geopend! Het was een groot succes. Er zijn in totaal zo’n 40 belangstellende langs geweest.
De wijkwethouder van Kruiskamp: Bertien Houwing kwam een officieel gemeente praatje houden.
Verslaggever Kees Hoogendijk van RTV Utrecht was vlak voor de opening op bezoek in Kleistad. Voor het programma Aan Tafel! met Conny Kraaijeveld. Dit is een uitzending van Radio M Utrecht.
Zie voor meer informatie: https://www.kleistad.nl/nieuwsblog.html

Lid worden van Kleistad
Onbeperkt lidmaatschap: De kosten zijn:  € 49,50 per maand, Dit komt neer op ongeveer € 12,50 per week. Hiervoor kun je binnen onze openingstijden onbeperkt gebruik maken van het atelier.
Daarnaast krijgt je op basis van je onbeperkte lidmaatschap 30% korting op cursussen en workshops die in Kleistad worden gegeven.

Beperkt lidmaatschap: De kosten zijn: € 29.50 per maand, dit komt neer op ongeveer 7,50 per week.Je bent dan gebonden aan het door jouw zelf opgegeven dagdeel.
Een dagdeel bestaat uit een ochtend van 9.00-13.00, een middag van 13.00-17.00 of een avond van 19.30-22.30.
Je kunt kiezen uit: maandagochtend, maandagmiddag, dinsdagochtend woensdagochtend, woensdagmiddag, donderdagavond of vrijdagochtend.

Voor al onze leden geldt:
Als lid van Kleistad krijg je een eigen kast voor je zelf meegebrachte gereedschap en materialen.
Een lidmaatschap start altijd met een aaneen gesloten blok van drie maanden, deze kan steeds met een maand verlengd worden.

Cursusaanbod:
We hebben ook veel vragen gekregen van jullie over wanneer we onze cursussen gaan starten. Welnu vanaf medio januari 2015 gaan wij van start met twee basiscursussen.
Beginners cursus: In de beginners cursus maak je aan de hand van verschillende opdrachten, kennis met diverse basistechnieken voor het opbouwen van klei. Tevens besteden we aandacht aan het opbrengen van eenvoudige decoratie technieken.
Gevorderden cursus: Bij de gevorderden cursus zal er aan de hand van verschillende opdrachten, dieper worden ingegaan op de diverse opbouw en decoratietechnieken. Enige basiskennis is hierbij vereist.

Cursus informatie:
Een cursus bestaat uit 10 lessen van 2,5 uur en bedraagt €125,-
De prijs is inclusief basis materiaal, een oven stook en koffie of thee.

Voor beide cursussen hebben we de volgende dagdelen gereserveerd:
Maandag:  9.30-12.00 uur
Woensdag: 9.30-12.00 uur  en 19.30-22.00 uur
Donderdag:                   19.30-22.00 uur
Aan de hand van de voorkeuren van de deelnemers wordt een definitief dagdeel bepaald. Een cursus gaat door bij voldoende aanmeldingen.
Mail ons op info@kleistad.nl  als je interesse hebt in een van de cursussen, dan sturen we je het inschrijfformulier toe.

Met vriendelijke groet,
Marion, Daan en Joke namens KleistadGeef een reactie