Kleistad opendag 19 april , kinderworkshop in de mei vakantie, basiscursus Keramiek vanaf half april: nog enkele plaatsen vrij

Opendag inloopatelier Kleistad:
Op zondag 19 april tussen 14.30 en 17.30 uur
 is iedereen van harte welkom in ons atelier.
De opendag is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar ons inloopatelier.
Er is een keramiek tentoonstelling van werk van onze leden en cursisten. Je kunt informatie krijgen over ons cursusaanbod en lidmaatschap en je kunt kennis maken met onze enthousiaste groep leden en cursisten van Kleistad.
Nieuw: Workshop Kleien voor kinderen in de meivakantie.
Naast een nieuwe cursus basistechniek Keramiek, die op dinsdag 14 april van start gaat en waar we nog enkele plaatsen beschikbaar hebben , gaan we in de meivakantie starten met een workshop kleien voor kinderen. De kinderworkshop vindt plaats op maandag 4 mei en woensdag 6 mei. Er wordt in de leeftijdsgroepen van 6 tot 8 jaar en van 9 tot 12 jaar lesgegeven. Een les duurt 2 uur,  de prijs bedraagt € 25,-  inclusief materialen en het stoken in de oven van de werkstukken. De docent is Suzan Koopman.

Mer informatie: mail: info@kleistad.nl 

Geef een reactie