Met kleistad op de markt

 

Deze zomer zijn we van plan om met Kleistad 3x op een keramiekmarkt te staan. Mijn vragen aan jullie: heb je nog werk dat je wel wil proberen te verkopen? En/of: heb je zelf zin om mee te draaien in de kraam op één of meerdere markten (dit kan ook een paar uurtjes zijn)?

De data van de markten:
vrijdag 19 augustus – zwembad Hoevelaken, hele dag
zaterdag 27 augustus – winkelcentrum Emiclaer, hele dag
zaterdag 10 september – marktplein OLV, centrum Amersfoort, hele dag

Als je werk hebt dat je wilt verkopen dan vragen wij je om dat van te voren mee te nemen naar Kleistad. Wij zorgen dan voor het transport naar de markt. Meestal mag je niet met meer dan één auto het terrein op. Voor Hoevelaken geldt dit waarschijnlijk niet, hier zou je je werk zelf mee naar toe kunnen nemen.

Dit is je kans om de vensterbanken weer schoon te krijgen! Nieuwe ruimte creëren voor nieuwe werkstukken!