Resultaten enquête

Kleistad is op zoek naar een andere ruimte omdat we per 1 juli het pand aan het Neptunusplein moeten verlaten. Het pand wordt gesloopt om ruimte te maken voor een supermarkt. We willen graag weten wat de wensen en mogelijkheden  van de cursisten en gebruikers van Kleistad zijn en daarom hebben we een kleine enquête verstuurd.

Het is fijn om te merken dat er een grote betrokkenheid is bij Kleistad. De enquête is door ongeveer 75% van de mensen die de oproep voor het invullen van de enquête hebben gelezen ingevuld.


Er zijn niet veel geschikte atelierruimten in Amersfoort beschikbaar. Dus helaas hebben we een andere ruimte niet voor het kiezen. We proberen zoveel mogelijk de belangen van de gebruikers en cursisten van Kleistad te bewaken.
We hopen eind april meer duidelijkheid te hebben over het vervolg van Kleistad.

dus wordt vervolgd…..